Tyyppi täällä hei! 

Rakas Jerry, alias Herr Tynkkynen. Tiedäthän sen kuinka kovasti sinua kaipaamme ja rakastamme. Väsyit niin kauhean nopeasti, tuntuu että tämä ei ole edes totta. Haluan kiittää sinua kaikista näistä kymmenestä yhteisestä vuodesta, sillä olet todellakin Maailman Paras Kaveri Ikinä. Annoit niin paljon iloa, rakkautta ja valoa elämäämme. Ja nyt, kun olet poissa - on kovin tyhjää ja ikävä on ihan mahdoton. Nyt tiedän miltä tuntuu, kun sydämmeen sattuu ja itsestään on viety pala pois 💔

image.jpg

Sateenkaarisilta

Aivan taivaan tällä laidalla, on paikka nimeltä Sateenkaarisilta. Lemmikit, jotka ovat olleet täällä jollekulle erityisen läheisiä, menevät kuoltuaan Sateenkaarisillalle. Siellä on kaikille rakkaille ystävillemme niittyjä ja kukkuloita, joilla ne voivat juosta ja leikkiä yhdessä. Ruokaa, vettä ja auringonpaistetta on yllin kyllin, ja kaikilla ystävillämme on lämmintä ja mukavaa.

Kaikki eläimet, jotka ovat olleet sairaita ja vanhoja, saavat takaisin terveytensä ja elinvoimansa; loukkaantuneet ja vammautuneet parantuvat ja tulevat jälleen vahvoiksi, juuri sellaisiksi, kuin ne ovat muistoissamme ja unelmissamme menneistä päivistä ja ajoista.

Eläimet ovat onnellisia ja tyytyväisiä. On vain yksi pieni asia: kukin niistä kaipaa jotakuta hyvin rakasta, joka niiden täytyi jättää jälkeensä. Ne kaikki juoksentelevat ja leikkivät yhdessä, mutta tulee päivä, jona yksi yhtäkkiä pysähtyy katsomaan kaukaisuuteen.

Sen kirkkaat silmät ovat jännittyneen tarkkaavaiset; sen innokas ruumis värisee. Yhtäkkiä se alkaa juosta pois ryhmän luota lentäen yhä nopeammin yli vihreän ruohon. Se on havainnut sinut, ja kun sinä ja rakas ystäväsi vihdoinkin tapaatte, te pysyttelette yhdessä riemukkaina jälleennäkemisestä ettekä koskaan enää eroa. Iloiset suudelmat satavat kasvoillesi, kätesi hyväilevät taas rakasta päätä ja katsot vielä kerran lemmikkisi luottavaisiin silmiin, jotka niin kauan olivat poissa elämästäsi, mutteivat koskaan poissa sydämmestäsi. Sitten te ylitäyte Sateenkaarisillan yhdessä...

Tiedän, että enkelit ovat Jerry rakas sinun matkassasi ja toivon, että odotat minua Sateenkaarisillalla 💔💞💔💞 Olet rakas.