Kuinka kukaan voi olla niin julma?

Huomenet! Mua ei edes oikeen huvittanut kävellä tänään aamusta! Viis mä tosta p...a kelistä, mutta mun herkkiksen sielu kyllä nyt on järkkyyntynyt ja kovasti! Mähän taannoin taisin mainitakin siit, kun siellä Romaniassa joku oli myrkyttänyt niitä ruokalähetyksiä... :((  :'( Mä pelkään, et mitä nyt jatkossa tapahtuu niille ruokalähetyksille, joita sinne jotkut hyväsydämmiset haluaisi laittaa? Voivatko siellä tarhassa ottaa vastaan ja laittaa jakoon niille kavereille, jotka ovat niin sen avun tarpeessa? Nyt tää viimesin tapaus, jossa seitsemän pikkuluffee sai sitä myrkkyä, niin onneksi viisi niistä pelastui O:) MUTTA, KAKSI EI! Vietetään tänään yks hetki Palladyn muistolle <3 Lepää pieni rauhassa <3

Sateennuhruinen, surullinen perjantain toivotus kaikille!

Pelastetaan koirat ry jakaa fb-sivuillaan seuraavanlaisia terveisii....

Pallady pyydystettiin syksyllä koirarankkurien toimesta pahamaineiselle Pallady-nimiselle romanialaiselle koiratarhalle, jonne joutuneiden koirien elämä päättyy usein väkivaltaisesti tai parhaimmassakin tapauksessa lopetuspiikkiin. Häkin nurkassa vahingoittuneena maannut pieni koira kiinnitti tarhalla usein vierailleen eläinrakkaan ihmisen huomion ja hänen pyydettyään facebookissa apua sille, kuulimme Palladysta ensimmäistä kertaa.

Yhdistys lupautui maksamaan Palladyn hoidon bukarestilaisella eläinklinikalla, jonne poika pääsi matkaamaan tarhalta. Pallady toipui klinikalla hyvin ja pääsi marraskuussa yhteistyötarhallemme MAP:iin odottamaan kodin löytymistä. Joulukuun alussa Palladylle löytyi ihana koti Suomesta ja aloimme valmistelemaan sitä tulevaa kotimatkaa varten.

Pieni Pallady ei kuitenkaan koskaan ennättänyt kotiin saakka. Saksasta lahjoituksena saapuneeseen koiranruokaan oli raukkamaisesti piilotettu rotanmyrkkyä, jota myös Pallady oli tarhan henkilökunnan tietämättä saanut. Pojan oireet huomattiin myöhemmin, kuin toisten myrkkyä saaneiden ja sen hoito saatiin aloitettua muiden jälkeen. Pallady yhdessä hoitajiensa ja lääkärin kanssa taisteli hengestään monta päivää, mutta tänään eläinlääkäri teki päätöksen Palladyn parhaaksi ja se nukutettiin ikiuneen.

Paljon voimia pikkuista odottaneelle kodille.

Hyvää matkaa pieni rakas, kulje kanssa enkelten
<3 Anteeksi meidän ihmisten vuoksi.

#mun_lähetys_Romaniaan_kerran#

Jerry_jakaa_FotoSketcher.jpg