Huomenta! Tänään on huono päivä, en yleensä oo pahantuulinen - ainakaan julkisesti - mut nyt ei voi muuta! Eilen sit tosiaankin jouduin suihkuun ja aivan turhaan! Sillä koko eilisen illan - yön - tän aamun on satanut kaatamalla vettä! Mitä se tarkoittaa? No sitä, että meikä on aivan yltäpäätä kurassa pienempienkin lenkkien jälkeen! Ja jos noihin ennusteisiin on yhtään luottamista, niin nää kelit ainakaan lähipäivinä muutu!

Shower_day.jpg

#suihkupäivä-ei hyvä päivä#

Mut eilen meillä kävi yks kiva täti kylässä ja se toi mulle nameja ja että hän jaksoi mua rapsutella :9 Mä annoin sille kyl ihan hövelisti pusuja ja heitimpä yläfemmatkin siit hyvästä! Kiva, kun näkee muitakin kun noita samoja tyyppejä päivästä toiseen! Vaikka, täytyy mun sanoa, et ihanaa on heidän huolenpito ja se, että elämä niiden kaa on tosi turvallista ja melko tavallista <3 Joskus toki aika yllätyksellistäkin...

Mä olen tosiaan syönyt viime aikoina välistä aika huonosti ja toisekseen mua on janottanut kauheesti. Namit kyllä menee aina - no doubts at all! No, mut kuitenkin. Siit hyvästä noi tyypit vie sit huomenna mut lääkäriin IIIIIKKKK!!! - niiden sanojen mukaan "Ihan vaan siksi, että tsekataan veriarvot ja semmoset varuiksi" Noi ei vaan tajuu, et se Murren Murkinasta ostettu raakaravinto ja ne papanat alkaa kyllästyttää hei someday! Söisittekö ite samaa safkaa 7/52 ja kaks kertaa päivässä???? Tosin niis Alkuvoima pakasteissa on vihanneksiakin messis ja ne on täysin viljattomia. Ravinto kait imeytyy niinku täysillä ja vatsa ei turpoile ja ilmaakin pupsahtelee vähempi, puhumattakaan isosta hädästä - siistii pienempää jätöstä noille kerättäväks :D

Noist jätöksistä tulikin mieleeni tai oikeestaan pahoitin mieleni, kun jotkut tyypit jättää ne karvakuonojen jätökset ihan sitten vaikka keskelle kävelytietä! @#%:O Ei oo hei siistii astuu toisten läjiin lenkeillä! Puhumattakaan noist hihnanpäässä olevista, miten niit sieppaa pestä koirankakkaa sit tennarin pohjaurista!?! Meillä tääl landel Niipperissä on jopa niin fiksuja koiratyyppejä, et niiden omis piharoskiksissa on tarrat, jotka kertoo siihen roskikseen voitavan jättää koirankakka-pussukat! Hei, eiks oo älyttömän fiksuu? Espoon kaupunki kun melko sniidusti on investoinut noihin yleisiin roskiksiin kadun varsilla - ainakin tääl pohjois-espoossa.

Mut näin tänään huonolla tuulella. Täs on viel fotolo musta ja siit uudesta tyypistä meillä - Jellosta, jätti sellaisesta. Mukavaa viikon alkua vaan - nauttikaa sateesta ja sen suomasta kosteushoidosta vaikka O:)

Me_and_Jello.jpg

#JättiJello#