Hei vaan!

Meikäpoika se on palaillut joululomilta. Toivottavasti teidän kaikkien joulu meni mutkitta - saitte paljon lahjoja - nauttia rakkaittenne seurasta - söitte paljon herkkuja :D

Mä ainakin söin kinkkua..... Kävin pitkillä lenkeillä ja kyläilemässäkin <3 Meidän lauman joulu sujui leppoisasti ihan kotinurkilla, muutamaa lyhkäsempää kyläreissua lukuunottamatta. Himpura sentään, että eilen tulikin sitten jo pikkupakkanen? Mullahan varpaat meinasi jäätyä aamulenkillä, kun survastiin menemään sellanen tunnin lenkki! Toinen tyyppi jopa kantoi mua, kun ei voinu - ei pystyny - ei viittiny itse kävellä! AUUTTTSS! MUTTA, EN SILTIKÄÄN SUOSTU LAITTAA NIITÄ MULLE OSTETTUJA KUMPPAREITA.............. :/ :/

Yhtenä pyhäpäivänä me lähdettiin seikkailemaan ihan uuteen paikkaan ja siellä uskaltauduimme isooooooooooooooon ja synkkään metsään käppäilemään. Hui Että se oli hauskaa vaikkakin kuraista :P Taas yksi täti vastaantullessa kuulemma kysyi, et oonksmä pentu............... >:) Voitte siis päätellä, että vauhti ei ole hiipunut! 

Muistattehan tyypit hei nyt tulevana Uuden Vuoden aattona ja ennenkin. Että, me koirulit voidaan olla ilotulituspelkoisia. Rakettien ja paukkupommien aiheuttamat pamahdukset ja valonvälähdykset voivat saada herkemmät karvanaamat, myös kisumisut tolaltaan jopa useiksi päiviksi? Ahdistunut koiruus voi pelätä ulkoilemista, menettää jopa ruokahalunsa ja unensakin! Pahimmoilteen koira voi jopa säikähtäessään paeta omistajiltaan. Ja jos oikein huonosti sattuu ahistus päälle - saattaa tästä syntyä pelkotila myös esim. ukkosta kohtaan. Yrittäkää siis olla heikoimpien tukena ja turvana ja kaikin tavoin estää pelkotilojen synty ja/tai ainakin turha altistaminen sille. Thanks, mä olen taas puhunut!

Arvatkaa muuten, että aattoyönä kun käytiin pisulilla vielä, niin Kettu Repolainen luikahti meidän eestä? Kaupungissa, pääkaupunkiseudulla? Kyllähän me maalla ollaan, mutta siltkin. Aika uskomatonta! Onnex se ollut yhtään kiinnostunut meistä tai lähinnä musta, ettei tarvinnut ruveta ärhentelemään aattoyönä :) O:)

Mukavaa Joulun jälkeistä aikaa - toivottavsti ette ole ihan ähkynä :P Hyvää tätä vuotta vielä!

#joulupuu_lahjoja#

mirri.jpg