Jerry_The%20yongster.jpg

                                                          #joskus_nuorempana#

 

Herr Tynkkysen hihnan päässä olen viime aikoina havahtunut siihen, että mähän juttelen ton otuksen kanssa ihan koko ajan - ja mikä omituisinta - tuo koiruushan juttelee mulle takaisin kuuroudestaan huolimatta! Tästä meille syntyi sitten ajatus hänen kanssaan, että voisinhan jakaa hänen ajatuksiaan kaikille muille halukkaille koiran ystäville ja koiranmielisille. Toki mun kuulas ellei jopa vilkaskin mielikuvitukseni hieman saattaa värittää näitä hänen ajatuksiaan, mutta joka sana kuitenkin totta - elävää elämää - vannomme koiran oikeesti! Kuvat ovat herrasta itsestään, sketchattu FotoSketcher -appsilla tarinoihin sopivimmiksi.

Jerry Cotton syntymänimeltään, jota mielellään kutsun Herr Tynkkyseksi (HUOM! nimellä ei ole minkäänlaista yhteyttä PS:n Tynkkyseen, EIKÄ Herr Tynkkystä tule yhdistää tuohon politiikkoon milloinkaan eikä missään mielessä) on ollut meillä päiviemme ilona, maailman parhaana kaverina ikinä jo kymmenisen vuotta. Ens tammikuussa herra täyttää komeat 13 vee ja meille hän muutti reilun kolmen ikäisenä. Jerry on syntymäkuuro, mutta muuten kovin aistirikas koiruli Espoon Niipperistä. Herr Tynkkynen rakastaa suomi-hiphoppia ja hänen ehdottomia suosikkejaan ovat mm. JVG, Mikael Gabriel, Sanni, Ela, Robin ja Pitbull. Henkilökunnan fanituksen johdosta hän rakastaa myös Nightwishin musiikkia.

Tuo kaveri kuitenkaan ei ole myöskään säilynyt maailman kolhuilta elämässään. Hän on ollut koirakiusattu nuoruudessaan, joka onkin jättänyt niin fyysiset kuin henkisetkin arvet koiraherraamme. Nyt kuitenkin elämä on ihanaa, kuten blogista tulette toivottavasti toteamaan.