Hyvää alkanutta Tammikuun vikaa!

Toivottavasti kaikki nautitte viikonvaihteena ulkoilun riemuista yhtä paljon kuin meikäpoika? Olipa niin siistii käydä pidemmillä lenkeillä ja ei 'varpaita' palellut! :O :D Lauantaiaamusta kirmattiin tyypin kaa jo ennen kasia metsään ja sitten ajeltiin Lohjalle ukki-mummolaan kyläilemään. Ai että, siellä oli yks tätikin kylässä ja kyllähän mua rapsuteltiin ja kuvailtiin :) Pitkä aamulenkki piiiitkästä aikaa sai tosin mut melko väsyksi ja taisin kuorsailla pitkin päivää moneenkin otteeseen.............. IO IO Ja ette arvaa! Päivällisellä mulle tarjoiltiin Cesarin Seniorit - LURRPPS! :9 Kyllä maistui hyvälle, vaikka olen mä ollut kovin nälkäinen viime aikoina ja syönyt kiltisti kaiken mulle tarjotut ateriat O:)

Videolinkki 13 vee herran lenkkeilystä.... Ei muuten askel paina :D Vai mitä tykkäätte? Videoon on lainattu JVG:n Tarkenee biisiä. Toivottavasti meitä ei syytetä tekijänoikeuslain nimissä varkaudesta, se ei ole tarkoituksemme kuitenkaan. Tyyppi vaan diggailee videoihinsa lisätä sopivaa musaa :)

https://www.youtube.com/watch?v=NCtnyKrRXFM&feature=youtu.be

#charm old doggy#

12540978_998724090185696_509466929026941

Hyvästä ruokahalusta tulipa mieleeni. Oottekste nähneet videon ehkäpä kuuluisimmasta ja todellakin ahneimmasta kultsusta - Sonista?

Kultainennoutaja Soni on paitsi ehkä Suomen ahnein, myös kuuluisin koira. Kerroimme pari viikkoa sitten Ylen Nuoret mestarit -ohjelman Koiramestari-osiossa esiintyneestä Sonista, jonka surkuhupaisa yritys suoriutua Houkutusten Highwayn herkkuja ja muita houkutteita täynnä olevasta radasta on saanut huomiota kansainvälisiä koirasivustoja myöden.

Sonin ensimmäistä yritystä suoriutua houkutusten radasta on katsottu Youtubessa yli 12 miljoonaa kertaa ja se on jaettu Facebookissa kymmeniä tuhansia kertoja. Vaikkei Soni radasta aivan täysin arvosanoin suoriutunutkaan, sympaattinen koira on saanut faneja ympäri maailmaa.

Huippusuosioon noussut kultainennoutaja sai uuden mahdollisuuden, kun se kohtasi houkutusten radan uudelleen Koira2014-tapahtumassa omistajansa Janina Taskisen kanssa.

Katso videolta hellyttävän innokkaan Sonin hulvaton suoritus, joka sujui tällä kertaa yllättävän hyvin. Kunnes…

https://www.youtube.com/watch?v=d9cayboLwZU

 

Kivat viikonjatkot!