Tää poika jaksaa taas jolkotella, sillä mä pääsin taas karvoistani eroon :D :P

 

13315757_1074694702588634_69730864514448

Hah! Kaikkea sitä kuuleekin.... Koirajätskiä???? Näkis vaan meillä!

Koirajätski viilentää kuumana päivänä – Katso helppo resepti!

Share ButtonLämpömittarin lukema on viime päivinä kivunnut lähes koko Suomessa yli kolmenkymmenen asteen. Ihmisillä on tukala olo – koirista puhumattakaan.
Onneksi koiran oloa voi ja kannattaa helpottaa kuumalla säällä. Yksi helppo tapa on tehdä yksinkertaisella ohjeella valmistuvaa koirajäätelöä. Me kaksijalkaisethan tiedämme, miten hyvältä jäätelö kuumana kesäpäivänä maistuu!Koirajäätelö tarjoaa karvakorville mukavaa tekemistä hellepäivään ja edesauttaa koiran vedensaantia. Riittävä nesteytys on tärkein tekijä koiran lämpöhalvauksen ehkäisemisessä.

Koirajäätelöön tarvitset:
maustamatonta (ja mieluiten laktoositonta) jogurttia
vettä
koiran kuivaruokaa/makupaloja/lihaa

Sekoita haluamasi määrä jogurttia, vettä ja koiran herkkuja. Voit käyttää koiran kuivaruokaa, kuten otsikkokuvassa, mutta yhtä hyvin toimivat varmasti myös muut koiran makupalat tai esimerkiksi jauheliha. Laita seos pieneen rasiaan ja pakasta. Esimerkiksi maitopurkki toimii ”pakasterasiana” erinomaisesti, ja se on helppo kuoria irti valmiin koirajäätelön päältä – aivan kuin paperi tuutin ympäriltä. Kun koirajäätelö on jäätynyt esimerkiksi yön yli, irrota se rasiasta ja voilá, viilentävä herkku on valmis!

Herkullisia jäätelöhetkiä!

Ja kivaa aurinkoista viikonloppua sulle ja mulle <3