Hey ja Jou!

Ompa ihanaa kun on pikkupakkanen ja lumi maassa - toisin sanoen se vajaan sentin kerros alijäätynyttä vettä paikka paikoin peittää maan.............. ;) No mutta kuitenkin ei tassut ja vattakarvat tuhraannu lenkillä! Tänään taas kavuttiin se 'tappomäki' meidän hoodeilla ylös ja niin se vaan tyyppi huohotti sen mäen ylös asti kertaakaan pysähtymättä?? Ihan täytyy heittää yläfemmat - respektii hei! Muutama muu turre oli liikkeellä, mutta melko keskenämme saatiin taasen mennä.

Mutta, mähän kävin mun kakkoskodissa sunnuntaina pari tuntii hengailemassa. Niin, ette arvaa mitä sain kuulla??? Niille on ehkä tulossa oma koira - Teddy nimeltään! Mitäs sitte? Kuinka mä voin enää mennä sinne käymään? En yhtään kuinkaan!    :(( :(( Ei oo reiluu hei! Paitsi se, että se Teddy on tullut Espanjasta asti. Voitteko uskoo - Espanjasta asti! Se on sellainen löytökoira sieltä - sen vuoksi annan anteeksi tän julmuuden, et kamu saisi ihanan ja hyvän kodin <3

Tälle loppuvuodelle sopiikin näissä tunnelmissa seuraava viideo, jossa yksi onnellinen saa uuden kodin <3 O:)

Kukaan ei halua eläinsuojassa olevaa koiraa. SE reaktio, kun joku vihdoin adoptoi sen :D

Monet eläimistä jotka joutuvat eläinsuojaan, ovat olleet lahjoja ihmisille jotka eivät ole olleet valmiita huolehtimaan niistä. Tämä on suuri ongelma Yhdysvalloissa, ja varsinkin joulun aikaan monet eläinsuojat täyttyvät joululahjoiksi saaduista eläimistä. Kotieläimen ostamisen pitäisi aina olla harkittu ja suunniteltu päätös, eikä spontaani teko tai yllätys.

Benny niminen koira istui viikko toisensa jälkeen pienessä tilassaan Carson Animal Care Center-eläinsuojassa, ja odotti että joku adoptoisi sen. Onneksi Bennyn toive tuli toteen, kun eräs perhe ihastui siihen aikaisemmin tässä kuussa. Hetki jolloin koira noudettiin eläinsuojasta saatiin ikuistettua videolle, ja koira ei voisi olla enemmän innoissaan uuteen perheeseen pääsemisestä!

https://www.youtube.com/watch?v=V6mCChm_LRM#t=198

#Täplä_ja_mä#

t%C3%A4pl%C3%A4%26m%C3%A4.jpg