Clouds_FotoSketcher.jpg

#hyväntuulenpilvet#

Aamupäivän tervehdys! Heräilin aamusta kovin hyväntuulisena - tärykalvoillani soi "mökillä viimeinkin voin ottaa iisimmin". MUTTA, Fiilikset nollaantui kyllä tosi äkkinäisesti! Vaikka mun yö meni ärsyttävissä vatsanväänteissä ja ruikulilla rampatessa, oli pysäyttävintä kuitenkin aamu-uutisten tooodella ikävä sanoma Pariisin tapahtumista, koiramainen rukoukseni toivottavasti tavoittaa teidät siellä euroopan sydämmessä - olen niin  hengessä mukana - ihan joka solulla 🙏🏻 Mitä tässä maailmassamme oikein tapahtuu? Ei ymmärrä tää karvakuono!

Kaikesta tuosta huolimatta me kuitenkin käytiin jo ajoissa anivarhain aamulenkillä ja vitsit, et oli IIIHAANAA tassutella samettisen pehmeellä hiekkatiellä, puhumattakaan pumpulisesta metsiköstä ja aamukasteisesta sammalikosta 🐾🌲🍃🌤 me like a lot!     Meitsi kirmaili sammalikossa niin et tyrät rytkyi - ei muuten nivelet silloin narise, eikä lonkatkaan vaivaa! On se niin koirakreisii menoo, ETTÄ! Tää, jos joku on kyllä koiranelämää. Chillailu möksällä on ehkä... hyvän ruoan jälkeen parasta mitä mä tiedän - ikinä! Mun lauma on jotenki niin rennoil fiiliksil ja hyväs boogies täällä, et ihan mua hymyilyttää 😊 Luonto sitäpaitsi on niin siistii, paitsi et ky täälläkin jotkut ääliöt sotkee hoodit heittämällä jätteitensä metsiin ja itse asiassa ihan ajoteillekin. Sekin surettaa mua kovasti, ihmiset hukkuu omaan - noh siihen itseensä  eli p...!!

Tänään, mä tiedän, et mennään päiväksi pihalle. Haravointii ja pihan siivoiluu ja sellaista. Sit noi tyypit menee saunaan ja mä ymmärsin kyl, APUA mäkin joudun tänään pesulle 💥☠🛁❗️⁉️‼️ My worst nightmare ever - a shower! Onneksi noi ees palkitsee sen kauhujen kokemuksen jälkeen, saan pikkuisen herkkuni Magic bonen - lurps, et se on hyvää! 

Saatiin muuten eilen taas möksänaapurilta iso lähetys ruokaa Romanian rekuille. On kiva olla avuksi ja upeeta, et on ihmisiä - tyyppejä - ketkä välittää ja auttaa vähäosasistakin rekuista. LOVE YA ALL NICE PEOPLE 💓

Nyt lähden pihalle! HAUH ja siistii Löördaagii kaikille 😜

#pihahommis#

Autumn.jpg