Clouds_FotoSketcher.jpg

#hyvÀntuulenpilvet#

AamupĂ€ivĂ€n tervehdys! HerĂ€ilin aamusta kovin hyvĂ€ntuulisena - tĂ€rykalvoillani soi "mökillĂ€ viimeinkin voin ottaa iisimmin". MUTTA, Fiilikset nollaantui kyllĂ€ tosi Ă€kkinĂ€isesti! Vaikka mun yö meni Ă€rsyttĂ€vissĂ€ vatsanvÀÀnteissĂ€ ja ruikulilla rampatessa, oli pysĂ€yttĂ€vintĂ€ kuitenkin aamu-uutisten tooodella ikĂ€vĂ€ sanoma Pariisin tapahtumista, koiramainen rukoukseni toivottavasti tavoittaa teidĂ€t siellĂ€ euroopan sydĂ€mmessĂ€ - olen niin  hengessĂ€ mukana - ihan joka solulla đŸ™đŸ» MitĂ€ tĂ€ssĂ€ maailmassamme oikein tapahtuu? Ei ymmĂ€rrĂ€ tÀÀ karvakuono!

Kaikesta tuosta huolimatta me kuitenkin kĂ€ytiin jo ajoissa anivarhain aamulenkillĂ€ ja vitsit, et oli IIIHAANAA tassutella samettisen pehmeellĂ€ hiekkatiellĂ€, puhumattakaan pumpulisesta metsiköstĂ€ ja aamukasteisesta sammalikosta đŸŸđŸŒČđŸƒđŸŒ€ me like a lot!     Meitsi kirmaili sammalikossa niin et tyrĂ€t rytkyi - ei muuten nivelet silloin narise, eikĂ€ lonkatkaan vaivaa! On se niin koirakreisii menoo, ETTÄ! TÀÀ, jos joku on kyllĂ€ koiranelĂ€mÀÀ. Chillailu möksĂ€llĂ€ on ehkĂ€... hyvĂ€n ruoan jĂ€lkeen parasta mitĂ€ mĂ€ tiedĂ€n - ikinĂ€! Mun lauma on jotenki niin rennoil fiiliksil ja hyvĂ€s boogies tÀÀllĂ€, et ihan mua hymyilyttÀÀ 😊 Luonto sitĂ€paitsi on niin siistii, paitsi et ky tÀÀllĂ€kin jotkut ÀÀliöt sotkee hoodit heittĂ€mĂ€llĂ€ jĂ€tteitensĂ€ metsiin ja itse asiassa ihan ajoteillekin. Sekin surettaa mua kovasti, ihmiset hukkuu omaan - noh siihen itseensĂ€  eli p...!!

TĂ€nÀÀn, mĂ€ tiedĂ€n, et mennÀÀn pĂ€ivĂ€ksi pihalle. Haravointii ja pihan siivoiluu ja sellaista. Sit noi tyypit menee saunaan ja mĂ€ ymmĂ€rsin kyl, APUA mĂ€kin joudun tĂ€nÀÀn pesulle đŸ’„â˜ đŸ›â—ïžâ‰ïžâ€Œïž My worst nightmare ever - a shower! Onneksi noi ees palkitsee sen kauhujen kokemuksen jĂ€lkeen, saan pikkuisen herkkuni Magic bonen - lurps, et se on hyvÀÀ! 

Saatiin muuten eilen taas möksĂ€naapurilta iso lĂ€hetys ruokaa Romanian rekuille. On kiva olla avuksi ja upeeta, et on ihmisiĂ€ - tyyppejĂ€ - ketkĂ€ vĂ€littÀÀ ja auttaa vĂ€hĂ€osasistakin rekuista. LOVE YA ALL NICE PEOPLE 💓

Nyt lĂ€hden pihalle! HAUH ja siistii Löördaagii kaikille 😜

#pihahommis#

Autumn.jpg