Life_is_great2.jpg

#lepopäivä#

Iltapäivää kansa! Täällä meidän torpassa on menny tää Söndaagi melko lailla levätessä. Sen siitä saa, kun yötä myöten riekutaan 😜 Mut olipa tosi khuul texmex ilta eilen! Syötiin hyvin ja tyypit pelasi Pictionarya ja kaikki chillaili niin rennosti! Meillä oli vieraita ja mun ihmisserkkupoika, on muuten ihan samanikäinen kuin mä, oli siis kanssa meillä. Siit keksinkin ton urbaanin slangisanonnan brother from another mother. Se kuvaa oikeesti tosi hyvin sitä fiilistä mitä tunnen serkkupoikaa kohtaan -  urban dictionary määrittelee näin:

A term used to describe a good friend that you have known almost your whole life. The word "brother" is used because the friend is extremely close to you to the point that he is almost like your brother--but from a different mother. And that rhymes. And you know that rhymes. Admit it!

Eilen käytiin tosi kiva metsälenkki ulkona. Mä sit rakastan juosta metsässä ja rämpii ojissa! Voi, että se on siistii! Mä uskon ja toivon, että tänään vielä lähdetään johonki seikkailee kunhan toi tyyppi tost tokenee😆 Ulkona on tullut vähän lumen näköistäkin maahan, tulis vaan kunnolla, et pääsis möyrii hankeen ‼️ Ai että!

No, mut tänään vähän lyhyemmin ja vähän tälläst 'täytetekstii'. Huomenna virkeenä taas kohti uutta viikkoa. Levätkää kunnolla tänään - niin mäkin 👍🏻