Life_is_great2.jpg

#lepopÀivÀ#

IltapĂ€ivÀÀ kansa! TÀÀllĂ€ meidĂ€n torpassa on menny tÀÀ Söndaagi melko lailla levĂ€tessĂ€. Sen siitĂ€ saa, kun yötĂ€ myöten riekutaan 😜 Mut olipa tosi khuul texmex ilta eilen! Syötiin hyvin ja tyypit pelasi Pictionarya ja kaikki chillaili niin rennosti! MeillĂ€ oli vieraita ja mun ihmisserkkupoika, on muuten ihan samanikĂ€inen kuin mĂ€, oli siis kanssa meillĂ€. Siit keksinkin ton urbaanin slangisanonnan brother from another mother. Se kuvaa oikeesti tosi hyvin sitĂ€ fiilistĂ€ mitĂ€ tunnen serkkupoikaa kohtaan -  urban dictionary mÀÀrittelee nĂ€in:

A term used to describe a good friend that you have known almost your whole life. The word "brother" is used because the friend is extremely close to you to the point that he is almost like your brother--but from a different mother. And that rhymes. And you know that rhymes. Admit it!

Eilen kĂ€ytiin tosi kiva metsĂ€lenkki ulkona. MĂ€ sit rakastan juosta metsĂ€ssĂ€ ja rĂ€mpii ojissa! Voi, ettĂ€ se on siistii! MĂ€ uskon ja toivon, ettĂ€ tĂ€nÀÀn vielĂ€ lĂ€hdetÀÀn johonki seikkailee kunhan toi tyyppi tost tokenee😆 Ulkona on tullut vĂ€hĂ€n lumen nĂ€köistĂ€kin maahan, tulis vaan kunnolla, et pÀÀsis möyrii hankeen ‌ Ai ettĂ€!

No, mut tĂ€nÀÀn vĂ€hĂ€n lyhyemmin ja vĂ€hĂ€n tĂ€llĂ€st 'tĂ€ytetekstii'. Huomenna virkeenĂ€ taas kohti uutta viikkoa. LevĂ€tkÀÀ kunnolla tĂ€nÀÀn - niin mĂ€kin đŸ‘đŸ»