Tuhnuinen torsdag -huomen!

Ei vaan nää kelit parane - ainakaan valittamalla! Aamulenkki kaahattiin taas kahisevat päällä ja matkat senkuin pitenee ja ylämäet kovenee... Taitaa tosissaan olla tyypillä liikakiloja >:) Eipä siinä mitään, meikäpoika kyllä jaksaa mennä!

Mä en tiedä mikä mua oikeen vaivaa. Mut, taas eilen tuli löysät lattialle :/ Ja sitten siihen samaan hajuun tein parit pissatkin ja puhtoselle matolle... :S :S Koska se on niin paljon helpompaa pissiä jonkun maton päälle kuin paljaalle lattialle! Joku nyt kiertää massussa, mutten tajuu mikä. Tyyppi uhkasi tulla lounastauolle mun kaa - toivottavasti kestän siihen asti............... :)' Ja siistii saada seuraa - keskellä päivääkin!

#sammakkomies#

the_froggyman_FotoSketcher.jpg

 

'Arvostettu' uutis-mediasivusto jakoi mielenkiintoisen artikkelin eläimistä. Aika huikeeta hei! Mut näin me eläimet käsitellään asioita - kunnioitetaan toisiamme - puolustetaan heikoimpiamme.

 

Eläimet onnistuvat kerta toisensa jälkeen yllättämään meidät ihmiset. Saamme usein kuulla tarinoita uskomattomista ystävyyksistä eläinten välillä, ja joskus jopa maailman vaarallisimmat eläimet voivat yllättää. Tällä kertaa on kyse kuningaskobrasta.

cobra-1-2.jpg

Punjabissa Intiassa kaksi koiranpentua putosi kaivoon käveltyään liian lähellä reunaa emonsa seurassa. Vasta kun emo haukkui saadakseen omistajansa huomion, ihmiset huomasivat mitä oli tapahtunut. Kun koirien omistaja huomasi mikä makoili kaivon pohjalla koiriensa seurassa, hän järkyttyi pahasti!

Kaivon pohjalla oli kuningaskobra, ja kaikkien yllätykseksi se vaikutti suojelevan koiranpentuja. Vasta 48 tuntia tapahtuman jälkeen viranomaiset pystyivät pelastamaan pennut, ja pelastusoperaatio osoittautui helpommaksi kuin mitä he olivat odottaneet. Kuningaskobra siirtyi kiltisti sivuun niin että pennut saatiin ylös ongelmitta. Myös kobra nostettiin kaivosta ja palautettiin metsään.

Tämä tarina osoittaa, että jopa maailman vaarallisimmat eläimet ovat valmiita auttamaan hädässä olevia. Me voisimme ottaa opiksemme!