Aurinkoista viikonlopun odotusta tyypit ja turret murret!

Kyllä on sitten ihania kelejä pidellyt! Ai että mä nautin :) Vaput mennä viuhahti ja mä olinkin tyyppien kanssa kyläilemässä serkkupojan luona :D Oli noitaa - pillii - paukkuserpentintii - simaa ja munkkeja - aivan ihanaa souvlakilihaa, jota mäkin sain :9 Onneksi eivät tänä vappuna jättäneet mua yksin kotiin edes vappupäivänäkään O:) <3 O:)

Mutta mä olen ollut ihan älyttömän hyvässä vireessä, kait se on tää kesä ja kärpäset? Me ollaan tyypin kaa jopa vähän juoksuteltukin aamuisin. Eihän se meinaa mun vauhdissa pysyä, mut näillä on mentävä :P Mut miksi toi otsikko, niin siksi että eilen lähdettiin oikein porukassa lenkille. LUOJAN KIITOS, että melko aikaseen. Nimittäin mentiin muutaman kilsan lenkin jälkeen metsään ja meidän piti niinku muka oikaista sillä tavalla... Huh-Huh mitenkä kävikään....! Me eksyttiin ja syvälle metsään! Tultiin kyllä sellaselle aivan mahtavan isolle ja korkeelle kalliolle, josta näki ja muuten kauas! Mutta aurinko alkoi jo lämmittää ja kotiin pääsystä ei ollut sen hatarinta hajuakaan - ainakaan tyypeillä! No löydettiinhän me sitten johonkin asutuksen lähettyville, josta sitten kysyivät yhdeltä mieheltä "Anteeksi, missähän me ollaan ja saataisko oikaista teidän pihan kautta tielle...?" Sieltä sitten vielä parin helkkarin ison ylämäen kautta laahustettiin kotio. Ihanasti väsytti viime yönä I) I) Mut olishan se ollut ihan liian yliarvostettua ottaa ny vaikka vesipullo mukaan tollaselle puolentoista tunnin pikkuretkelle!

Kalliolla_Kukkulalla2.jpg

Mut hei kaikki koirakkaat käykääs kuono.fi portaalissa ja osallistukaa koirin nimi -keräykseen :)

Kerätään kaikki Suomen koirien nimet jälleen yhteen – Tule mukaan talkoisiin ja voita koiranruokaa!

Kuono aloitti keräämään koirien nimiä yhteen loppuvuodesta 2013. Toistimme nimienkeruuoperaation viime vuonna ja nyt on jälleen aika selvittää, mikä on Suomen suosituin koirannimi! Tämän vuoden kisaa sponsoroi Kuonon ihkaoma Kuonokauppa, kauppa, josta voit tilata koirallesi vaikka vuoden koiranruuat kerralla kätevästi kuukausimaksulla ja kotiovelle toimitettuna. Tsekkaa Kuonokaupasta lisää täältä.

Haluamme siis kerätä mahdollisimman paljon koirien kutsumanimiä yhteen ja luoda listan, jossa selviää, mikä on suosikkinimi ja mitkä taas harvinaisempia.

Tee meille palvelus ja laita oman koirasi KUTSUMAnimi ja oma postinumerosi kuono.fi sivuilla olevalle lomakkeelle.

Toivottavaa on myös, että jaat tämän jutun kavereillesi, jotta saamme mahdollisimman kattavan listan kerättyä.

KIITOS JO ETUKÄTEEN!

HUOM! Jos sinulla on useampi koira, ilmoita koirasi nimet pilkulla eroteltuna. Esimerkiksi:

Matti, Maija, Musti, Mirri

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan viisi säkkiä koiranruokaa Kuonokaupan valikoimista!

Aurinkoista viikonloppua kaikille <3

Jeremias.jpg