http://www.freesmileys.org/smileys/smiley-sw025.gif

Torstainen tervehdys Star Wars hengessä!

Niin se on koko maailma sekaisin ensi-illan saaneesta Star Wars: The Force Awakens eeppisestä seikkailuleffasta. Meilläkin, toinen tyyppi on hurahtamaisillaan tuohon hömppään. Mä niin aistin sen täpinät, kun seuraa uutisia - lukee wikipediaa - nyt saa leffan aikaisemmat osat lainaksi etc. KUNHAN vaan EI PUKEUDU MIKSKÄÄN HAHMOKSI!!!!???? :/ :/

Tänään olikin lystiä - nimittäin lunta, loskaa, moskaa tai jotain valkoisen tapaista maassa :D Mä niin diggaan lumesta ja kaikist eniten sukeltelusta pumpulilumeen (johon muuten näillä leveysasteilla on vielä matkaa). No mut kuiteski, on niin siistii säntäillä siihen lumeen. Nyt kun mä kävin just siellä parturissakin, niin se lumi ei tarttuisi mun rintakarvoihin ja tassukarvaankaan, niin tulis vaan ja kunnolla - LUNTA!

MUTTA ASIAA! HUOMIOIKAA JA JAKAKAA INFOO:

HAKUNILASSA Lahden tien varrella kaikille koirien lenkittäjille tiedoksi. Löytynyt nakinpaloja joissa ongenkoukkuja sisällä. Olkaa tarkkana ja jakakaa tämä! Kiitos ja turvallisia lenkkejä kaikille! Voihan niitä olla muuallakin. Tämä tieto saatu eilen illalla.

Taas joku maniakki - evakko - hullu - sairasmieli liikkeellä?!? @#%:O @#%:O Jos tulis vastaan, purisin ja pissisin nilkoille!

image.jpg

#voi_kun_olis_lunta#